Ana Sayfa incelemeler Huawei Pura 70 Ultra İncelemesi, Fiyat Ve Özellikler

Huawei Pura 70 Ultra İncelemesi, Fiyat Ve Özellikler

107
0
Huawei Pura 70 Ultra

Bazen ruh saflığına ulaşmak için geçmişle bağlarını koparmak gerekir. Aşırı dramatik ve iddialı giriş cümlesine rağmen, Huawei Pura 70 Ultra tam da bunu yapmayı amaçlıyor. Bu telefon, Huawei P60‘ın manevi halefi ve P serisinin 12. yıl dönümünü kutlamak için Huawei, tabiri caizse her şeyi arındırmaya karar verdi.

Bu gerçekten tuhaf bir şey. Bir yandan çok güçlü, hızlı ve oldukça benzersiz bir kamera sistemine sahip. Öte yandan, içindeki donanımın bir kısmı meşhur ABD yasağı nedeniyle geçmişte kalmış.

Karışıma çok ilginç bir tasarım, tamamen farklı bir ekosistem ve sınırlı bulunabilirliğin üstüne oldukça yüksek bir fiyat etiketi ekleyin ve bu telefonun taşıdığı karmaşıklık seviyesini elde edersiniz. Huawei, P serisi için görüntüleme teknolojisi, estetik tasarım ve orijinal stile odaklanan yeni bir dönem olduğunu söylüyor.

Pura serisi, P serisinin küllerinden doğan bir anka kuşu mu olacak? Ve seleflerinin kalıtsal genetik kusurları göz önüne alındığında, büyük çocuklarla rekabet edebilecek mi? Bunu öğrenmek için buradayız!

Artıları

  • Benzersiz tasarım
  • Harika fotoğraf kalitesi
  • Hızlı şarj

Eksileri

  • Eski yonga seti
  • GMS yok
  • Masraflı

Telefon derecelendirmemiz, temel alanlardaki birkaç farklı derecelendirmenin bir bileşimidir. Bunların her birinin kendi ağırlığı ve kendi test ve değişken seti vardır. Nihai hedef, nesnel bir puan elde etmektir. Genel kullanıcı deneyimini en yakın şekilde yansıtan bir puan. Teknoboox İnceleme Derecelendirme protokolümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Huawei Pura 70 Ultra Özellikleri

Öncelikle Huawei Pura 70 Ultra’nın teknik özelliklerine bir göz atalım:

Huawei Pura 70 Ultra

Yukarıdaki özelliklere baktığınızda, muhtemelen bu Kirin 9010’un ne kadar hızlı olduğunu, kullanıcı arayüzünün nasıl göründüğünü veya Kunlun Glass’ın ne kadar güçlü olduğunu merak ediyorsunuz. Ve bunlar adil sorular, özellikle de istenen fiyatı göz önünde bulundurduğunuzda. Önümüzdeki birkaç paragrafta derinlemesine incelemeye ve bu soruları yanıtlamaya çalışacağız.

Huawei Pura 70 Ultra Tasarım ve Ekran

Huawei Pura 70 Ultra

Huawei Pura 70 Ultra benzersiz bir tasarıma sahip. Kamera çıkıntısı şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor, oldukça karmaşık bir şekle ve farklı kameralar arasında belirgin bir ayrım var. Cam ve metal bu özelliği yaratmak için bir araya geliyor ve LED flaşın yanında XMAGE logosunu görebilirsiniz.

Telefonun arkası, eko-deriyi anımsatan silikon-polimer malzemeden yapılmış. Dokunulduğunda kağıt gibi ve kaçak bir suçlu gibi parmak izlerini savuşturuyor. Olumsuz tarafı, birlikte verilen arka kapağı kullanmamaya karar verirseniz çizebilmeniz veya hasar verebilmeniz. Telefonun

yuvarlatılmış alüminyum bir çerçevesi var ve elinizde hoş duruyor. Arka ve ön taraf da hafifçe kavisli; buna 2.5D cam demek istiyoruz ama biraz daha kavisli. Üç renk seçeneği mevcut: Yeşil, Kahverengi ve Siyah.

Perakende kutusu oldukça düzgün. Telefon yalnızca büyük, birinci sınıf görünümlü kare bir kutuda gelmekle kalmıyor, ayrıca 100W şarj adaptörü, bir USB-C kablosu ve şık bir kılıf da alıyorsunuz. Şarj cihazının hem USB-C hem de USB-A kablolarını aldığını belirtmekte fayda var (aynı anda değil); bu, yaşam kalitesini artıran güzel bir gelişme.

Huawei Pura 70 Ultra

Huawei Pura 70 Ultra, 2844 × 1260 piksel çözünürlüğe sahip 6,8 inç OLED ekranla geliyor. Bu, iPhone 15 Pro Max ile aynı olan 460PPI piksel yoğunluğuna dönüşüyor . Ekran bir LTPO panel, yani 1Hz’den 120Hz’e dinamik olarak geçebiliyor (aradaki her şeyle birlikte) ve Huawei‘nin tescilli Kunlun Glass Armor ile kaplı. Huawei, ekranın 1.500 nit parlaklıkla parlayabileceğini söylüyor ve testimizde neredeyse 1.000’e ulaşmayı başardı.

Diğer amiral gemileriyle karşılaştırıldığında oldukça iyi bir sonuç. 1.000 nit ile 1.500 nit tepe parlaklık arasındaki farkın 300 ile 800 arasındaki kadar büyük olmadığını unutmayın. Bu, küçük çubukları, konileri ve ganglion hücreleriyle gözlerimizin çalışma şeklidir. Renkler 1,26 ortalama deltaE ile son derece doğru ve minimum parlaklık ve renk sıcaklığı değerleri de oldukça iyi. 

Son derece özelleştirilebilir her zaman açık mod, sistem genelinde karanlık mod ve ekranı isteğinize göre ayarlamak için çeşitli diğer ayarlar var. Telefonun yenileme hızını Dinamik Modda yönetmesine izin verebilir veya 120 Hz’lik yüksek bir yenileme hızı zorlayabilirsiniz. Ayrıca, hiç kimsenin kullanmayacağını varsaydığımız standart bir 60 Hz modu da var.

Ekran Ölçümleri:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz